За мен

Здравейте!
Аз съм Силвана и съм обучаващ се психотерапевт към БАЕП –
Българска Академия Естествена Психотерапия.

Тук съм за теб, за да почувстваш и
разбереш завинаги, че тялото, умът и
съзнанието ти са способни на всичко!

ЗА МЕН и МОЯТ ПЪТ КЪМ ПСИХОТЕРАПИЯТА

Моето пътуване започна много преди началото на обучението ми по Психология и Психотерапия. Вероятно от интерес към света и човешката душа, с въпроси към себе си, направените избори, смисъла, свободата, тъгата, отчаяността, тревогите, слабостта,
силата и страхове. Знанията и натрупания житейски опит неизбежно ме поведоха по пътя на личната ми самоактуализация и трансформация.
Днес човек има много възможности да изследва вътрешния си свят ,да създаде щастливо бъдеще за себе си и да бъде там, където душата му е свободна и щастлива. Независимо от успешното ми кариерно развитие често съм си задавах въпроса: „Това ли е моя път?“ и дълго време се колебаех да си дам точен отговор, въпреки че той винаги е лежал на повърхността.


Отговорът дойде, когато се научих да разчитам шепота на душата си ,защото тя знае
ВСИЧКО!


Вътрешният свят е много интересен феномен. Всеки усеща и разбира кога нещо не му резонира, но малцина могат ясно да кажат в какво се състои богатството на този свят.

Това в което аз вярвам е, че вътрешният свят е своеобразно ядро ​​на човек, което го определя като личност и определя успеха (неуспеха) на социализацията му (въвеждането в обществото).